Organisatiebegeleiding

Teamcoaching

Teamcoaching is een middel voor interne kwaliteitszorg voor teams waar het plezier in het werk en de onderlinge samenwerking niet optimaal is. Tijdens deze wat langer durende coaching wordt het team geholpen om o.a. de eigen visie, de onderlinge communicatie, de samenwerking, de taakverdeling, het positioneren en de besluitvorming te verhelderen en te verbeteren. Door open, eerlijk en persoonlijk met elkaar om te gaan, creëren zij een veilige en plezierige teamsfeer

Meld je aan

De opleiding start 1x per jaar in september

Meer informatie...

Brochure of helpdesk

Testimoniols

Lees wat cursisten vinden

Wat is de inhoud van deze coaching

Intro

Teamcoaching is bestemd voor teams die behoefte hebben aan externe begeleiding omdat:

  • de teamleden geen plezier meer hebben in hun werk en het team is afgebrand;
  • taakuitvoering en samenwerking wordt verstoord door onderlinge conflicten;
  • er onduidelijkheid of onenigheid is ten aanzien van afspraken, procedures, beleid, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden;
  • de samenwerking tussen teamleider en teamleden is verstoord en/of
  • ieder zijn eigen gang gaat zonder overleg of samenwerking

Deze training is incompany

Trainers

Wietze van der Laan

Wietze van der Laan, trainer Kempler Instituut

Wietze van der Laan is als leersupervisor en als docent supervisiekunde verbonden aan het Kempler-instituut. Daarnaast heeft hij zijn eigen praktijk voor relatietherapie, Gestalttherapie en supervisie. Hij geeft op verschillende hogescholen (leer-)supervisie.
De EPH-opleiding en vervolgens de Ervaringsgerichte Supervisorenopleiding heeft hij beide aan het Kempler-instituut gevolgd. Hij is ECP-houder, LVSC-erkend supervisor en leersupervisor. Wietze is oorspronkelijk muziek- en dramadocent. Van 2007-2013 is hij werkzaam geweest als maatschappelijk werker. In supervisie komen zijn drive voor hulpverlening en onderwijs samen. Bij het Kempler-instituut heeft hij geleerd zijn betrokkenheid en scherpe blik professioneel en persoonlijk in te zetten met humor en mildheid.

René Goedhart

René Goedhart

René Goedhart is aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en in bezit van European (ECP) en World Certificate of Psychotherapie (WCP) voor de modaliteiten Gestalttherapie en relatie- en gezinstherapie. Lid is hij van de beroepsvereniging NVRG, NVAGT, LVSC en opgenomen in het register van SKJ, maatschappelijk werk en ggz-agoog.

Ferdinand Bijzet

Ferdinand Bijzet (Kempler Instituut) is van oorsprong maatschappelijk werker. Hij studeerde Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut envolgde daarnaast het opleidingstraject tot systeemtherapeut (NVRG). Hij ontwikkelde onder andere een online-methode voor stellen in een vertrouwenscrisis.

Wietze van der Laan, trainer Kempler Instituut
René Goedhart
Opleidingen Kempler Instituut

Wat gaat deze teamcoaching kosten?

Kosten

Kosten € 1450,- per dag, € 750,- per dagdeel

Deze training is incompany