Simone van Roekel

Je bekijkt nu Simone van Roekel
Categorieën:Gestalttherapeut, Praktijk

Psychosociaal Therapeut en Gezinstherapeut

Na ruim 20 jaar werken met complexe gezinssystemen kwam in 2012 het “Kempler Instituut” op mijn pad.
Toen ik mijn diploma in ontvangst nam, was mijn eigen praktijk al geopend. De praktijk waar ik gestart ben met voornamelijk gezinstherapie en relatietherapie, maar waar inmiddels een bloeiende praktijk staat waar mensen uit diverse streken naartoe komen. Zowel individueel als met zijn of haar systeem. Het enthousiasme en de passie die ik voel in het werken met de mensen die zich bij me aanmelden daar wilde ik meer mee doen.

Ik ben dan ook leertherapeut geworden voor het Kempler Instituut en inmiddels sinds 2022 gestart als Trainer/ Opleider bij de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening & Gestaltgezinstherapie.

Anderen leren of laten ervaren wat ik zelf ook heb mogen leren en ervaren, is fantastisch. Anderen helpen in hun groei en ontwikkeling en progressie zien, is goud waard. Wat nog ontbrak en waar ik me in de afgelopen jaren in heb verdiept, is trauma werk. Inmiddels ben ik vanaf 2021 ook Brainspotting Practitioner. Brainspotting is een uitermate effectieve therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades.

Wil je meer weten, neem dan een kijkje op mijn website of boek een afspraak in, via de afspraak planner op mijn website.

Adres

Groninger Kroongaarde 38
3824 ZP Amersfoort, Utrecht

Review Store

Vind mijn praktijk op de kaart