Lenie Kap

Je bekijkt nu Lenie Kap
Categorieën:Gestalttherapeut, Praktijk

In Contact, Therapie Coaching en Training

Ik ben therapeut, coach en trainer. Het is mijn passie elk mens, dus ook jou, te ontmoeten zoals je werkelijk bent. Om te ontdekken wat je denkt, voelt en wat je beweegt. Elk mens is uniek. Je mag dus worden gezien en gehoord. Maar het is niet altijd makkelijk je echte ik te laten zien. Ik heb gemerkt dat ik deze passie heb voor mijn cliënten en ook voor studenten die ik leertherapie geef.

Dat merk ik dagelijks in mijn praktijk. Ik wil mensen daarom graag helpen authentiek te worden. Ik vind het fantastisch als jij of iemand anders op ‘vrije voeten’ komt te staan. Of dat nu is tijdens therapie, coaching of bijvoorbeeld bij een mindfulnesstraining. Verder lever ik graag een bijdrage aan het herstellen van relaties bij een relatiecrisis of bij moeilijkheden in een (samengesteld) gezin.

Ik werk als therapeut van uit de Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie/Gestaltgezinstherapie en de Emotionally Focused Therapy (EFT).
Daarnaast werk ik als preventiewerker bij Know Limits https://knowlimits.nu om jongeren krachtig en weerbaar te maken. Ik geef voorlichtingen, trainingen en ga met de context (ouders, school, kerk etc.) in gesprek. Samen met Tineke Voorthuis heb ik “Aandachtig Leven” www.aandachtigleven.nu opgericht. We geven workshops, stiltedagen, trainingen en weekenden.

Adres

Amersfoortsestraat 18
3772 CJ Barneveld, Gelderland

Review Store

Vind mijn praktijk op de kaart