Indra Klopper

Je bekijkt nu Indra Klopper
Categorieën:Coach/Supervisor, Praktijk

Introspect coaching

Als beeldend-, gezinstherapeut en gezinscoach ben ik jaren werkzaam geweest binnen de volwassen-, kinder- en jeugdpsychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Momenteel werk ik, naast mijn eigen praktijk, bij een grote jeugdzorginstelling.

Ik ben een nieuwsgierig, dynamisch en betrokken persoon met een rustige waardevrije uitstraling. Daarbij kan ik ook confronteert zijn en houd ik van een gezonde dosis humor.
Binnen de supervisie sta ik stil bij wat er in het nu gebeurt, wat je in het nu ervaart. De focus ligt dus niet alleen op het daar en dan, maar ook op hier en nu in de interactie tussen jou en mij als supervisor. We hebben aandacht voor dat wat wordt ervaren en gevoeld tijdens de gesprekken, om te onderzoeken wat dit voor effect heeft op ons gedrag in plaats van alleen maar praten over. Ondersteunend aan je proces werk ik ook met creatieve materialen zoals beeldende materialen, opstellingen of foto’s, om op non-verbale of andere wijze de ingebrachte situatie uit te drukken. Tevens kan er gewerkt worden met een rollenspel of tweestoelen techniek. Zo worden (on)bewuste patronen, dynamieken zichtbaar en kunnen we daarmee aan de slag. Ik geloof in krachtige mensen en professionals die leven en werken vanuit authenticiteit in relatie tot zichzelf en de ander.

Registratienummer LVSC: KLO017

Adres

Mesdagstraat 13
3817 CW Amersfoort, Utrecht

Review Store

Vind mijn praktijk op de kaart