Anita van Beem – Praktijk Elim

Je bekijkt nu Anita van Beem – Praktijk Elim
Categorieën:Gestalttherapeut, Praktijk

Ik ben Anita van Beem, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. In 2008 heb ik, als ervaringsdeskundige, stichting Kostbaar Vaatwerk opgericht. Een lotgenotenorganisatie die hulp, hoop en (h)erkenning biedt aan vrouwen die een relatie hebben met een man die porno- of seksverslaafd is. Sinds de oprichting van deze stichting heb ik met veel partners van (ex-)seksverslaafden contact gehad en zo ontstond bij mij steeds meer het verlangen om deze vrouwen (alleen, of samen met hun mannen) persoonlijk bij te staan.

In 2022 heb ik de vierjarige opleiding tot Ervaringsgericht Psychosociaal therapeut bij het Kempler Instituut Nederland afgerond. Deze opleiding helpt mij om op een professionele manier mijn eigen ervaringen in te zetten voor vrouwen en stellen die in soortgelijke situaties zitten als ik ooit zat. Dat doe ik sinds 2020 via mijn eigen praktijk Elim, waar ik vrouwen en stellen help.

Naast mijn werk als therapeut bij Elim, ben ik nog steeds op allerlei manieren intensief betrokken bij Kostbaar Vaatwerk. Ik geef trainingen en ben auteur van ‘Zijn lust en mijn leven’ en ‘Herstel van betrayal trauma’.

NVAGT lid sinds februari 2023

Adres

Oosterdreef 35
2153 AX Nieuw-Vennep, Noord-Holland

Review Store

Vind mijn praktijk op de kaart