Mastermind Traject

Wil jij ook een succesvolle praktijk?

Je bent al even bezig met je praktijk. De praktische zaken zijn geregeld. Maar waar blijven de klanten? Of je hebt wel klanten, maar je zou slimmer willen ondernemen. Zodat je met minder energie dezelfde impact hebt.

Je zou meer winst willen maken, maar waar begin je?

Misschien heb je geweldige plannen, zoals het organiseren van een event of het schrijven van een boek, maar heb je mensen om je heen nodig die je helpen om de focus te behouden?

Stap in het Mastermind Traject!

Wat is de inhoud van dit traject

Mastermind Traject

Met het Mastermind Traject helpen wij, Ferdinand Bijzet en Willeke van Voorst, jou om gefocust en slim de stappen te zetten die je nodig hebt. Om jouw zakelijke doelen en ambities waar te maken.

Elke maand gaan we elkaar ontmoeten, bevragen, inspireren. Kom jouw ervaring brengen en snoep van de ervaring van ons en andere deelnemers.

Wij gaan jou verder op weg helpen naar*:

  • meer resultaat
  • meer impact
  • meer plezier
  • meer winst

* Meer opties mogelijk! 🙂

Verdere informatie

Wat leer je tijdens deze mastermind?

Het Mastermind Traject is een groep van gemotiveerde coaches, therapeuten en ondernemers die in 6 maanden samen met jou aan het werk gaan om de door jou gestelde doelen te behalen. Of dat nu gaat om slimmer ondernemen, meer klanten, de ontwikkeling van een nieuw product of wat jou ook maar bezig houdt.

Wij gaan jou helpen je doelen te realiseren. Het Mastermind Traject is jouw stok achter de deur.

Startopdracht: Focus en doelen

Vooraf krijg je een opdracht om uit te werken waar je je de komende tijd op gaat focussen. Tijdens de eerste sessie gaan we jouw doelen bespreken, krijg je feedback en helpen we je een stapje verder op weg.

1x per maand Mastermind sessie online

Elke maand ontmoeten we elkaar online. Iedere deelnemer komt aan bod om zijn of haar proces toe te lichten. We helpen je focussen, plannen en slimmer ondernemen. Vervolgens ga je hier zelf verder thuis mee aan de slag tot de volgende sessie. In de sessies kom je jouw kennis en ervaring brengen én je krijgt dit terug van de hele groep.

Betrokkenheid op elkaar 

Via een groepsapp houden we elkaar scherp. Je kunt hier vragen stellen, je successen delen en natuurlijk ook je kennis! De coaching stopt niet na de online Mastermind sessie!

Netwerk van experts

We hebben een netwerk van experts op het gebied van marketing, communicatie, media, online zichtbaarheid, enzovoorts. Graag brengen we jou in contact met onze partners als je meer hulp nodig hebt bij een specifieke vraag.

Wanneer begint deze mastermind?

Het Mastermind Traject start op een datum die nog nader bepaald wordt.

Je kunt je nu al aanmelden. Er is plek voor maximaal 8 personen, dus wees er snel bij!

Na je aanmelding, krijg je een factuur per mail.

Wat zijn de kosten?

Mastermind Traject van 6 maanden: € 897 (geen btw)

Dit traject is speciaal voor (oud) studenten van het Kempler Instituut

Interessant?

Lees meer 

Hier kun je een kijkje komen nemen en je laten inspireren.

Hoe meld je je aan?

Je kunt je hier aanmelden:  klik hier

Over de groep

De groep

 

Door in het Mastermind Traject te stappen, leer je ook van andere deelnemers. Zij delen hun inzichten en ervaring met je en met elkaar willen we doelen bereiken. Dus reken op inspiratie en steun. Samen kom je verder.