Directieteam

   René Goedhart

René Goedhart werkt parttime als algemeen manager/directeur bij het KIN, specifiek t.a.v. de bedrijfsontwikkeling. Zijn hart ligt bij Kempler. De methode sluit aan bij het herstelgericht werken. Je leert om een gezonde balans tussen professionele afstand en nabijheid te ontwikkelen. Verworven kennis soms te durven loslaten en je hart te laten spreken. Het gaat over wat mensen echt nodig hebben.
Daarnaast is hij werkzaam als NVRG geregistreerd (persoonsgericht experientiëel) systeemtherapeut binnen de (hoog)specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie (FACT-jeugd en jeugdkliniek). Daarnaast is hij zelfstandig gevestigd relatie- en gezinstherapeut in Zwolle. 
Hij is aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (ECP / NAP). In bezit van European (ECP) en World Certificate of Psychotherapie (WCP) voor de modaliteiten Gestalttherapie en relatie- en gezinstherapie. Lid van de beroepsvereniging NVRG en NVAGT en opgenomen in het register van SKJ, maatschappelijk werk, ggz-agoog, EFT en LVAK. Momenteel volgt René de supervisie opleiding (LVSC) en is bezig om opleider NVRG te worden.
René ontwikkelde zich van beroepsmilitair naar relatie- en gezinstherapeut. Bekend is hij met zowel de ‘dwang en drang’, crisis en de vrijwillige hulpverlening. Hij werkte binnen het gevangeniswezen, de reclassering, het bedrijfsmaatschappelijk werk, de trauma hulpverlening, jeugdzorg en als onderzoeker bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK) / Veilig Thuis. Kennisgebieden: verslavingspsychiatrie, ontwikkelingsstoornissen en SOLK.

   Ferdinand Bijzet

Ferdinand Bijzet is sinds 1999 werkzaam in het maatschappelijk werk en de geestelijke gezondheidszorg. Na zijn opleiding tot maatschappelijk werker heeft hij de opleidingen Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut gevolgd en de opleiding Godsdienstonderwijs aan het OGG in Zwolle. Daarnaast heeft hij de opleiding tot systeemtherapeut NVRG gevolgd. Hij is geregistreerd gestalttherapeut en ECP-houder (Europees Certificaat Psychotherapie). Hij heeft veel ervaring opgedaan in het werken met relatieproblemen, identiteitsproblemen en gezinsproblemen. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen. Ferdinand is sinds 2009 aan het Kempler Instituut verbonden als inhoudelijk directeur en heeft naast zijn werk als trainer een eigen praktijk voor relatie- en gezinstherapie.

   Wietze van der Laan

Wietze van der Laan begonnen in het middelbaar onderwijs, als muziek- en dramadocent. Tijdens en na zijn opleiding aan het Kempler-instituut heeft hij in het maatschappelijk werk ervaring opgedaan met groepstherapie en relatietherapie rondom verslaving. Binnen het Kempler Instituut maakt hij onderdeel uit van de directie en is hij en hoofddocent aan de opleiding supervisie & coaching. Daarnaast opleider bij de EPH/GGT. Hij is geregistreerd Gestalttherapeut en Gestaltsupervisor bij de NVAGT, (leer-)supervisor en docent supervisiekunde bij de LVSC. Naast zijn werkzaamheden bij het Kempler heeft hij een eigen praktijk voor Gestalt- en relatietherapie. Hij is sterk in innoveren, voelt zich thuis op het grensvlak van hulpverlening en onderwijs.

   Miriam van Dieren (directrice)

Miriam heeft na haar opleiding tot A-verpleegkundige jarenlang ontwikkelingswerk gedaan in het Midden Oosten. Zij begeleidde daar onder andere vrouwen in de gevangenis zodat ze na hun vrijlating op eigen benen zouden kunnen staan. Na haar terugkeer in Nederland heeft ze zich bij het Kempler Instituut omgeschoold tot Psychosociale Hulpverlener.  De werkwijze van het Instituut en ook het inhoudelijk verder ontwikkelen daarvan is iets wat haar na aan het hart ligt. Ze werkt dan ook sinds 2016 als opleidingsdirecteur aan het Kempler Instituut. Ze is aangesloten bij de NVAGT en heeft een eigen praktijk. Haar passie is haar cliënten begeleiding in zowel emotionele als geestelijke gezondheid.

 

 

 

 

Joyce Broedelet

Joyce is moeder van drie jongens. Ze doet aan yoga en wandelt met de hond, om los te komen van de daagse beslommeringen. In het weekend staat Joyce langs de lijn van het voetbalveld om haar jongens aan te moedigen. Ze is een bezige bij die van gezelligheid houdt, ze is er altijd voor om even bij te kletsen onder het genot van hapje en drankje. Joyce heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Ze heeft werkervaring als receptioniste en administratieve werkzaamheden. Joyce vormt samen met Esmee de secretariële ondersteuning.

 

 

Esmée Mezouar

Al vanaf jongs af aan heeft Esmée een interesse ontwikkeld voor alles wat met communicatie te maken heeft. Dit uit zich in mensen helpen en hen met elkaar verbinden doormiddel van tekst en vormgeving. Om hier nog meer over te leren doet ze de opleiding Communication Multimedia Design, deeltijd. Daarnaast is ze getrouwd en is ze graag sportief en creatief bezig. Ze hoopt zich binnen Kempler verder te ontwikkelen. Samen met Joyce vormt ze de secretariële ondersteuning.

Share This