Management

 

   Ferdinand Bijzet

Ferdinand Bijzet is sinds 1999 werkzaam in het maatschappelijk werk en de geestelijke gezondheidszorg. Na zijn opleiding tot maatschappelijk werker heeft hij de opleidingen Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut gevolgd en de opleiding Godsdienstonderwijs aan het OGG in Zwolle. Daarnaast heeft hij de opleiding tot systeemtherapeut NVRG gevolgd. Hij is geregistreerd gestalttherapeut en ECP-houder (Europees Certificaat Psychotherapie). Hij heeft veel ervaring opgedaan in het werken met relatieproblemen, identiteitsproblemen en gezinsproblemen. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen. Ferdinand is sinds 2009 aan het Kempler Instituut verbonden en heeft naast zijn werk als trainer een eigen praktijk voor relatie- en gezinstherapie.

   René Goedhart

Rene Goedhart werkt parttime als algemeen manager bij het KIN. Zijn hart ligt bij Kempler. De methode sluit aan bij het herstelgericht werken.  Je leert om een gezonde balans tussen professionele afstand en nabijheid te ontwikkelen. Verworven kennis soms te durven loslaten en je hart te laten spreken. Het gaat over wat mensen echt nodig hebben.

Daarnaast is hij werkzaam als NVRG geregistreerd systeemtherapeut binnen de (hoog)specialistische jeugd-GGZ. Daarnaast is hij zelfstandig gevestigd relatie- en gezinstherapeut in Zwolle. 

Hij is aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (ECP / NAP). In bezit van European (ECP) en World Certificate of Psychotherapie (WCP) voor de modaliteiten Gestalttherapie en relatie- en gezinstherapie. Lid van de beroepsvereniging NVRG en NVAGT en opgenomen in het register van SKJ, maatschappelijk werk, ggz-agoog, EFT en LVAK. Momenteel volgt Rene de supervisie opleiding.

Rene ontwikkelde zich van beroepsmilitair naar relatie- en gezinstherapeut. Bekend is hij met zowel de ‘dwang en drang’ en de vrijwillige hulpverlening. Hij was werkzaam binnen het gevangeniswezen, de reclassering, het bedrijfsmaatschappelijk werk, de trauma hulpverlening, jeugdzorg en als onderzoeker bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK) / Veilig Thuis. Momenteel is hij werkzaam binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie (FACT-jeugd en jeugdkliniek).

   Miriam van Dieren

Miriam heeft na haar opleiding tot A-verpleegkundige jarenlang ontwikkelingswerk gedaan in het Midden Oosten. Zij begeleidde daar onder andere vrouwen in de gevangenis zodat ze na hun vrijlating op eigen benen zouden kunnen staan. Na haar terugkeer in Nederland heeft ze zich bij het Kempler Instituut omgeschoold tot Psychosociale Hulpverlener.  De werkwijze van het Instituut en ook het verder ontwikkelen daarvan is iets wat haar na aan het hart ligt. Ze werkt dan ook sinds 2016 als opleidingsmanager aan het Kempler Instituut. Ze is aangesloten bij de NVAGT en heeft een eigen praktijk. Haar passie is haar cliënten begeleiding in zowel emotionele als geestelijke gezondheid.

  Ingrid Runhaar – Dam

Als kind zat Ingrid graag tussen de boeken. Jaren later maakte Ingrid er haar werk. De eerste jaren in een boekhandel en vervolgens bij een uitgeverij. Na de komst van kinderen richtte ze zich volledig op haar drukke gezin en deed daarnaast vrijwilligerswerk.Na een aantal jaren kwam er meer ruimte en ging ze aan de slag bij het Kempler Instituut. Hier bemant ze het secretariaat en ondersteunt op die plek het management.

  Joyce van den Brink

Joyce is getrouwd en moeder van drie jongens. Voor de pandemie zat ze op volleybal. Ze doet aan yoga, wandelt met de hond, om los te komen van de daagse beslommeringen. In het weekend staat Joyce langs de lijn van het voetbalveld om haar jongens aan te moedigen. Ze is een bezige bij die van gezelligheid houdt, ze is er altijd voor om even bij te kletsen onder het genot van hapje en drankje. Joyce heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Ze heeft werkervaring als receptioniste en administratieve werkzaamheden. Joyce vormt samen met Ingrid de secretariële ondersteuning. 

 

 

 

Share This