Experience Day

Ervaringsgerichte Lichaamsgerichte Partnerrelatie Therapie

Laat je inspireren tijdens onze Experience Day. Op 21 juni 2024 bieden wij een eendaagse kennismaking aan met de ELPT. Tijdens deze dag laten we je kennismaken met de methode. Deze dag staat in het teken van het ervaren van de methodiek door oefenen, experimenteren en in beweging komen.

2024
Ervaringsgerichte Lichaamsgerichte Partnerrelatie Therapie

Experience Day

In De Ervaringsgerichte Lichaamsgerichte Partnerrelatie Therapie leggen wij veel nadruk op de therapeutische relatie in het hier-en-nu en streven wij er voortdurend naar het stel in beweging te krijgen. Vaak letterlijk door hen uit de stoel in een experimenterende en ervarende houding te krijgen. Deze lichaamsgerichte benadering is geïnspireerd door de Psychomotorische therapie, de Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en de Gestalttherapie.

Een aantal dagen per jaar bieden wij een eendaagse kennismaking aan met de ELPT. Tijdens deze dag laten we je kennismaken met de methode. Deze dag staat in het teken van het ervaren van de methodiek door oefenen, experimenteren en in beweging komen.

Voor wie?

Voor iedere therapeut die geïnteresseerd is in relatietherapie die verder gaat dan alleen maar praten. Je hoeft niet perse geïnteresseerd te zijn in de jaaropleiding die we in september 2024 hopen te gaan starten.

Investering?

Jouw investering in deze dag is €97,-. Je krijgt voor deze investering een inspirerende trainingsdag, een lekkere lunch, inspiratie om de volgende dag meteen in de praktijk te brengen en punten voor de NVAGT.

Waar:

De Regenbook, Biezenplein 1, Harderwijk

Trainers:

René de Boer (IKOS) is opgeleid tot Z-verpleegkundige en heeft zich daarna door ontwikkeld tot (jeugd) maatschappelijk werker. Zijn passie voor verdedigingssporten (Budo) en bewegen heeft hij geïntegreerd in de hulpverlening. Dit leidde tot een opleiding Psychomotorische therapie (VO) en de unieke benadering van hulpverlening door IKOS (2005). Voor deze PMT-opleiding en ook daarna nog is hij altijd aan het bijleren middels cursussen en korte (therapeutische) opleidingen.

Ferdinand Bijzet (Kempler Instituut) is van oorsprong maatschappelijk werker. Hij studeerde Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut en volgde daarnaast het opleidingstraject tot systeemtherapeut (NVRG). Hij ontwikkelde onder andere een online-methode voor stellen in een vertrouwenscrisis